Select Page
Kia Cee'd 1.0

Kia Cee’d 1.0

Motor

El Kia Cee’d 1.0 és un model de la gamma de cotxes Kia Cee’d que s’ha dissenyat per oferir als clients una motorització econòmica i robusta. Està equipat amb un motor 1.0 de 3 cilindres d’última generació que ofereix una potència de 99 CV a 6.000 rpm i una velocitat màxima de 170 km/h. A més, ofereix un consum mitjà de 4,2 litres per cada 100 km recorreguts.

Característiques

El Kia Cee’d 1.0 està dotat de nombroses característiques d’alta tecnologia que milloren la seva experiència de conducció. Entre elles hi ha un sistema de navegació GPS, una pantalla tàctil de 8″ amb connexió bluetooth, un sistema de càrrega inalàmbrica, una càmera de visió trasera amb assistent d’aparcament, un sistema de so premium amb 8 altaveus i un sistema de seguretat avançat.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Kia Cee’d 1.0 està dissenyat per oferir un espai ampli i còmode per a cinc passatgers. Està construït amb materials d’alta qualitat, com ara una tapisseria de cuir, un volant multifunció i una consola central amb una gran pantalla tàctil. A més, els seients es poden ajustar de manera manual per adaptar-los a les necessitats dels ocupants.

Carroceria exterior

El Kia Cee’d 1.0 també destaca per la seva carroceria exterior. Està dissenyat amb unes línies subtils i modernes que li donen un aspecte elegant i atractiu. Està fabricat amb materials d’alta qualitat, com ara alumini, acer inoxidable i vidre temperat. A més, ofereix una gran varietat de colors, des dels més clàssics fins als més moderns i atrevits.
[enlace7]

Prova Kia Cee’d 1.0

El Kia Cee’d 1.0 és una opció interessant per als conductors que busquen un cotxe modern, assequible i segur. La seva versió 1.0, equipada amb un motor de tres cilindres de 1.0 litres, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu.

Es tracta d’un cotxe molt econòmic, que aconsegueix una rendibilitat de combustible de fins a 62,8mpg, ajudat per un sistema de recuperació d’energia. Els conductors es beneficiaran de la seva còmoda direcció, la seva àmplia cabina i un bon equipament d’estàndard.

El Cee’d 1.0 té un interior modern, amb materials de qualitat. La seva pantalla central de 7 polzades i el seu sistema d’infotainment són fàcils d’utilitzar i proporcionen accessibilitat a la informació i el divertiment. També hi ha una àmplia gamma d’opcions de seguretat, com ara els sistemes de seguretat avançada, els airbags laterals i el sistema de control de tracció.

En termes de rendiment, el Cee’d 1.0 ofereix una acceleració satisfactòria per a un cotxe amb motor de tres cilindres, amb una velocitat màxima de 115 km / h. Els seus frens són eficaços i reaccionen bé a la pressió. Els seus baixos nivells de soroll i vibracions, a més de la seva excel·lent maniobrabilitat, fan que sigui un vehicle ideal per recórrer curts desplaçaments.

En conclusió, el Kia Cee’d 1.0 és un cotxe modern, segur i assequible amb un rendiment satisfactori. Ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, així com un equipament d’estàndard complet i una àmplia gamma de seguretat. Els seus baixos nivells de soroll i vibracions, així com la seva maniobrabilitat, el fan ideal per a desplaçaments curts.