Select Page
Hyundai ix35 2015

Hyundai ix35 2015: Introducció

El Hyundai ix35 2015 és un SUV de mid-size de Hyundai, un dels primers models de la firma coreana que es va començar a produir el 2010. Es tracta d’un crossover compacte que ofereix una estètica moderna, innovadora, dinàmica i segura. El Hyundai ix35 2015 és un dels models més apreciats de Hyundai per la seva versatilitat, seguretat i la seva combinació de característiques de l’estil de vida modern.

Motor

El Hyundai ix35 2015 està equipat amb un motor de gasolina de 2.0 litres que ofereix una potència de 163 CV i una acceleració de 0 a 100 km / h en 8,7 segons. El motor està equipat amb un sistema de combustible de baixa pressió per minimitzar el consum de combustible i es pot acoblar a una transmissió manual de 6 velocitats o una transmissió automàtica de 6 velocitats. A més, el ix35 està equipat amb un sistema de distribució variable, un turbo i un sistema d’injecció de combustible directa.

Característiques

El Hyundai ix35 2015 és un crossover compacte que ofereix una gran varietat de característiques i avantatges. Les característiques estàndard inclouen control de cruïlla, control de tracció, sistema de navegació, sistema de seguretat per als passatgers, sistema d’informació i entreteniment, sistema d’àudio de qualitat i control de la temperatura. A més, el ix35 ofereix opcions addicionals com un sistema de seguretat avançat, sistema de monitorització de la pressió dels pneumàtics i un sistema de reconeixement de senyals de trànsit.

Habitacle interior

L’interior de l’Hyundai ix35 està dissenyat amb una estètica moderna i elegància. Els seients són còmodes, amb un bon ajust per als passatgers i ofereixen una gran quantitat d’espai per als passatgers. Els seients frontals estan equipats amb un sistema de regulació elèctrica i s’ofereix una segona fila de seients reclinables.

Carroceria exterior

El Hyundai ix35 té un disseny exterior atractiu i modern. Les característiques inclouen una parrilla frontal amb una filera de llums de crom, una línia de sostre alta, una part posterior aplanada i una part davantera de boca ampla. A més, el ix35 està equipat amb un sistema de control de l’amortiment, un sistema de suspensió adaptatiu i un sistema de frens ABS per una millor seguretat.
[enlace4]

Prova Hyundai ix35 2015

El Hyundai ix35 2015 és una de les millors opcions per a qui busca una gran versatilitat. El seu disseny modern i atractiu és l’ideal per a les famílies que busquen un cotxe còmode, espaiós i segur. El seu interior té una gran quantitat de gadgets i característiques pràctiques.

Les prestacions del Hyundai ix35 2015 són excel·lents, ja que combina un motor potent amb una gran eficiència energètica. El seu motor de 2.0 litres és prou potent per oferir una gran acceleració i potència. A més, és capaç de produir fins a 140 cavalls de potència.

El Hyundai ix35 2015 també és un vehicle molt segur. Està equipat amb un sistema de seguretat avançat que inclou control de tracció, control de estabilitat i airbags. A més, també té un sistema d’assistència al conductor que ajuda al conductor a mantenir el control del vehicle.

En conclusió, el Hyundai ix35 2015 és un vehicle versàtil i modern amb una gran quantitat de característiques pràctiques. Ofereix un motor potent i eficient, una gran seguretat i un sistema d’assistència al conductor. Per aquestes raons, el Hyundai ix35 2015 és una excel·lent elecció per a qui busca un cotxe versàtil i de qualitat.