Select Page
Ford C-Max 1.0 2014

Ford C-Max 1.0 2014

El Ford C-Max 1.0 2014 és un cotxe monovolum compacte de la marca Ford, dissenyat per transportar cinc passatgers en un espai reduït. Està disponible en l’estil tradicional de tres portes o en una versió més moderna de cinc portes.

Motor

El Ford C-Max 1.0 2014 està equipat amb un motor de 1.0 litres de 3 cilindres amb sistema de sobrealimentació, que desenvolupa una potència de 101 cavalls a 6000 rpm i una força màxima de 105 Nm a 4000 rpm. El motor s’acompanya d’una caixa de canvis manual de cinc velocitats o d’una automàtica de sis velocitats.

Característiques

El Ford C-Max 1.0 2014 ofereix una bonica selecció de característiques destinades a millorar la seguretat, el confort i l’agilitat. Aquestes característiques inclouen un sistema d’estabilització (ESP), un sistema d’informació del conductor (IC), una suspensió adaptativa, una direcció assistida, un sistema de control de tracció, una llandes de 16 polzades i un sistema de frens ABS.

Habitacle interior

El Ford C-Max 1.0 2014 ofereix un interior espaiós i modern que es pot personalitzar amb diversos materials i acabats. A l’interior hi trobem un sistema de climatització, una pantalla tàctil de 7 polzades, un sistema de navegació, un sistema de so amb Bluetooth, una càmera de visió posterior i diverses característiques de seguretat.

Carrosseria exterior

El Ford C-Max 1.0 2014 també té un disseny exterior modern i elegant. Destaca per la seva silueta aerodinàmica i els seus elements estilístics moderns. El frontal del cotxe està dominat per la grilla de disseny cromat i els seus farcells LED. Els seients són de color blanc i els seients de darrere tenen una configuració de tres en una fila.
[enlace6]

Prova Ford C-Max 1.0 2014

El Ford C-Max 1.0 és un cotxe de tall familiar compacte que ofereix una conducció segura i còmoda. El 2014 va ser el primer any de producció d’aquest model i, des de llavors, s’ha convertit en un dels més populars de Ford.

El C-Max 1.0 està equipat amb un motor de tres cilindres de 1.0 litres, que desenvolupa una potència de 85 CV i un parell de 130 Nm. Aquest motor ha estat molt ben rebut pels crítics per la seva eficiència energètica i les seves característiques de rendiment, oferint una bona acceleració i una velocitat màxima de 184 km/h. El consum de combustible és de 5,2 l/100km en una conducció normal, cosa que el converteix en un dels vehicles més eficients del mercat.

El Ford C-Max 1.0 també està equipat amb una sèrie de característiques de seguretat i comoditat. L’interior és espaiós i els seients són còmodes i ofereixen un bon suport. El C-Max també disposa d’un sistema de control de stabilitat, de sis airbags, d’un sistema d’informació del conductor i d’altres característiques de seguretat.

En conclusió, el Ford C-Max 1.0 és una excel·lent opció per a les famílies que busquen un vehicle compacte i eficient. Ofereix una conducció còmoda i segura, un rendiment excel·lent i un consum de combustible reduït. És una excel·lent elecció per a aquells que busquen un vehicle familiar àgil i versàtil.