Select Page
Mercedes Clase A 200

Mercedes Clase A 200: Descripció general

El Mercedes Clase A 200 és un model de turisme de la marca alemanya Mercedes-Benz. S’ha dissenyat per a ser un model de classe alta, ideal per a famílies o conductors joves. Està equipat amb tecnologia avançada i característiques premium. Està disponible en una àmplia gamma de colors, interiors i opcions de personalització, permetent a l’usuari personalitzar-lo segons les seves necessitats.

Motor

El Mercedes Clase A 200 està equipat amb un motor de quatre cilindres de 1,5 litres. El motor està equipat amb un sistema de turboalimentació, que li permet desenvolupar una potència màxima de 163 CV i una força màxima de 250 Nm. Això li permet accelerar des de 0 a 100 km/h en 8,1 segons.

El motor està equipat amb un sistema de gestió de combustible i un sistema de control de tracció que li permet aconseguir una excel·lent eficiència en el consum de combustible. La velocitat màxima de l’automòbil és de 230 km/h.

Característiques

El Mercedes Clase A 200 està equipat amb una àmplia gamma de característiques. Està equipat amb un sistema d’informació i entreteniment amb una pantalla tàctil de 8,0 pulgades, un sistema de navegació integrat, un sistema de música de qualitat, un sistema d’àudio de qualitat i un sistema d’il·luminació ambiental.

També està equipat amb una àmplia gamma de característiques de seguretat, com ara un sistema de frens ABS, un sistema de control de tracció, un sistema d’ajuda a la frenada d’emergència, un sistema de seguretat infantil, un sistema de monitorització de pressió de pneumàtics i un sistema de control de stabilitat.

També està equipat amb un sistema d’aire condicionat, una àmplia gamma de ports USB, un sistema de telefonia mòbil Bluetooth, un sistema d’aire condicionat automàtic i un sistema de control de velocitat.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Mercedes Clase A 200 és molt luxós i modern. Està equipat amb un sistema de seients ergonòmics, un volant multifuncional, un sistema d’il·luminació ambiental, una àmplia gamma de ports USB, un sistema de climatització automàtica i un sistema d’informació i entreteniment de qualitat.

També està equipat amb un port USB per a dispositius mòbils, un sistema de telefonia mòbil Bluetooth, una àmplia gamma de connectivitat, un sistema de monitorització de pressió de pneumàtics i un sistema de control de velocitat.

Carroceria exterior

La carroceria exterior del Mercedes Clase A 200 està fabricada amb materials de qualitat i està equipada amb una àmplia gamma de característiques, com ara un sistema de seguretat avançada, un sistema d’il·luminació adaptativa, un sistema de monitorització de pressió de pneumàtics i un sistema de control de tracció.

També està equipat amb una àmplia gamma de llums LED, un sistema de seguretat per a les portes, un sistema d’alarma antirrobo, un sistema de seguretat per a nens, un sistema de control de velocitat i un sistema de navegació.

El Mercedes Clase A 200 també està equipat amb un sistema de control de tracció que li permet aconseguir una excel·lent maniobrabilitat i estabilitat. La carroceria exterior també està equipada amb una àmplia gamma de llums LED, un sistema d’il·luminació ambiental, una àmplia gamma de colors i una àmplia gamma d’opcions de personalització.
[enlace5]

Prova Mercedes Clase A 200

El Mercedes Classe A 200 és un vehicle de classe premium que ofereix una combinació única de luxe, seguretat i rendiment. Està equipat amb un motor turboalimentat de 1,6 litres que produeix un impressionant 163 CV de potència. Aquest motor està parellat amb una transmissió automàtica de 7 velocitats que ofereix una conducció suau i sense esforç.

Per a una seguretat completa, el Classe A 200 ve equipat amb una sèrie de característiques d’assistència al conductor, com un sistema de frenada d’emergència, un sistema de control de tracció, un sistema d’alerta de col·lisió frontal, una càmera de visió posterior i un sistema d’estacionament automàtic.

A més, el Classe A 200 ofereix una gran quantitat d’equips d’alta qualitat, com ara una pantalla tàctil de 10,25 polzades, un equip de so premium de Burmester, un seient ergonòmic i un sistema de navegació amb amb més de 3.000 destinacions.

En conclusió, el Mercedes Classe A 200 és un vehicle de luxe excepcional que ofereix una gran quantitat de característiques úniques i de qualitat per a una experiència de conducció satisfactòria.