Select Page
Volkswagen Passat 2014

El Volkswagen Passat 2014

Motor

El Volkswagen Passat 2014 està equipat amb un motor TDI de 2.0 litres de 130 CV. Aquest motor està equipat amb un sistema FSI de injectió directa que li permet al motor una major eficiència i una major potència. El motor també està equipat amb un sistema de recirculació dels gasos d’escapament (EGR), que ajuda a reduir les emissions de gasos contaminants en els cicles de combustió. El motor pot ser acoblada a una caixa de canvis manual de 6 velocitats o a una caixa de canvis automàtica de 6 velocitats.

Característiques

El Volkswagen Passat 2014 està disponible en dues versions: berlina i sportcombi. La berlina té una longitud de 4,77 metres, una amplada de 1,83 metres i una altura de 1,48 metres. La Sportcombi té una longitud de 4,87 metres, una amplada de 1,85 metres i una altura de 1,49 metres. Les dues versions estan equipades amb una suspensió independent amb doble braços de direcció, una direcció servoassistida i un sistema electrònic de estabilització (ESP).

Habitacle Interior

L’habitacle interior del Volkswagen Passat 2014 és modern i espaiós. El Passat ofereix una gran quantitat d’espai per a les cames dels passatgers del darrere i un gran maleter. També està equipat amb un sistema d’àudio de qualitat, un sistema de navegació GPS, un sistema de monitorització de pressió dels pneumàtics i un sistema de control d’estancament.

Carroceria Exterior

El Volkswagen Passat 2014 té un disseny modern i elegant. Està equipat amb una parròquia de far davanter AMG de sis àmbits, llums diürnes LED, una lluna tèrmica amb sensor de pluja i un sistema d’il·luminació de cortesia als laterals. El Passat també està equipat amb una parròquia de far posterior amb fulles LED i una parròquia de llums de frenada LED. El Passat també està equipat amb un sistema de protecció contra els agents atmosfèrics, com ara pluja, neu i gel.
[enlace6]

Prova Volkswagen Passat 2014

El Volkswagen Passat 2014 és un dels cotxes més interessants del mercat. Està equipat amb un motor de gasolina de 2,0 litres de potència, que proporciona al conductor una conducció molt fluida i suau. La transmissió és automàtica i la seva àmplia gamma de característiques la fa ideal per als conductors que busquen una mica de luxe i comoditat.

El disseny exterior del Passat 2014 és modern i elegant, amb línies arrodonides i una silueta aerodinàmica. Els seus farcets LED ofereixen una il·luminació superior, i el seu sistema de navegació GPS facilita la conducció.

Dins del Passat, els seients són còmodes i es pot regular el seu suport per a un major confort. El sistema de so hi-fi proporciona una qualitat de so excel·lent, i el seu sistema de climatització fa que la cabina sigui sempre còmoda, a l’hivern i a l’estiu.

En general, el Volkswagen Passat 2014 és un cotxe ideal per als conductors que busquen un cotxe amb una gran potència, tecnologia de primera classe i alt confort. És una elecció excel·lent per als amants dels cotxes de luxe a un preu raonable.