Select Page
Fiat Panda 2012

Fiat Panda 2012

Motor

El Fiat Panda 2012 està equipat amb un motor de quatre cilindres de 1.2L que proporciona una potència màxima de 68CV a 5500 rpm. Aquest motor està equipat amb un sistema d’injecció electrònica de combustible MultiJet que proporciona una combustió més neta i una major eficiència energètica. El motor també està equipat amb un sistema de recuperació d’energia cinètica (KERS) que permet recuperar fins al 10% de l’energia cinètica quan el vehicle frena.

Característiques

El Fiat Panda 2012 està equipat amb una sèrie de característiques que l’ajuden a destacar entre la resta de cotxes del seu segment. Està equipat amb un sistema d’entreteniment que inclou una pantalla tàctil de 7 polzades amb Bluetooth, navegació i connexió a internet. També està equipat amb un sistema de seguretat avançat que inclou control de tracció, control de estabilitat i control de pressió de pneumàtics. A més, també està equipat amb un sistema de càmeres de seguretat i un sistema de seguretat per a nens.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Fiat Panda 2012 està dissenyat per oferir comoditat i seguretat. Els seients estan dissenyats per proporcionar un gran confort i són fàcils d’ajustar per adaptar-se a diverses alçades d’usuari. Està equipat amb control de temperatura i un sistema d’il·luminació ambiental que crea una atmosfera relaxada. També està equipat amb un sistema de climatització automàtica i un sistema de navegació integrat.

Carrosseria exterior

El Fiat Panda 2012 està dissenyat amb una carrosseria externa moderna i atractiva. Està equipat amb una gran quantitat de detalls aerodinàmics que li permeten obtenir una gran eficiència energètica. Està equipat amb un sistema d’il·luminació LED que li permet obtenir una major visibilitat durant les nits. També està equipat amb unes grans rodes de 16 polzades que li proporcionen estabilitat i una excel·lent adherència al carrer.
[enlace4]

Prova Fiat Panda 2012

El Fiat Panda 2012 és una innovadora nova proposta de la marca Fiat. Està equipat amb un motor de 1,2 litres, que ofereix una potència de 68 CV i una transmissió manual de cinc velocitats. El Panda 2012 destaca per la seva gran versatilitat, ja que és ideal tant per a usos urbans com per a aventures al camp.

L’interior de l’habitacle és ampli i còmode, amb espais suficients per a cinc persones. Els materials d’interior són de qualitat i ofereixen una bona sensació al tacte. Els seients són de suport adequat per a llargs viatges.

El Fiat Panda 2012 ve equipat amb un sistema de seguretat avançat que inclou airbags frontals, laterals i de cap. Aquest sistema també compta amb control de tracció, estabilitzador electrònic i un sistema de frens de discs davant.

Quan es tracta de l’eficiència energètica, el Panda és una excel·lent elecció. Els seus baixos consums de combustible i emissions garanteixen una conducció sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

En resum, el Fiat Panda 2012 és un vehicle versàtil i fiable alhora. Ofereix una gran quantitat de característiques i excel·lents prestacions al millor preu. És una excel·lent opció per a aquells que busquen un vehicle pràctic i eficient.