Select Page
Hyundai i30 1.4

Hyundai i30 1.4: Descripció general

El Hyundai i30 1.4 és un cotxe de talla mitjana de 5 portes de la marca coreana Hyundai. Està disponible en una àmplia gamma de versions, des de la més econòmica i senzilla fins a la més equipada i luxosa. El seu motor, de 1.4 litres, ofereix una potència de 104CV i una acceleració més que satisfactòria. El seu preu és molt atractiu per a la seva categoria.

Motor

El Hyundai i30 1.4 està equipat amb un motor de 1.4 litres, 4 cilindres en línia, capaç de desenvolupar una potència de 104CV a 6000 rpm. La seva acceleració és molt satisfactòria gràcies al seu baix pes i al seu motor potent. La transmissió estàndard és una manual de 6 velocitats.

Característiques

El Hyundai i30 1.4 està equipat amb una àmplia i variada gamma de característiques. La versió de base inclou sistemes d’injecció de combustible, airbags, seients reclinables, climatitzador, sistema d’àudio amb Bluetooth, volant multifuncional, etc.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Hyundai i30 1.4 és molt còmode i espaiós. Els seients són còmodes i suportius, i disposen de regulació elèctrica. Els acabats interiors són de qualitat i ofereixen un toc d’elegancia al cotxe.

Carrosseria exterior

El Hyundai i30 1.4 és un cotxe de disseny modern i atractiu. La seva carrosseria exterior està fabricada amb materials de qualitat i ofereix una resistència excel·lent als cops i les ratllades. Disponible en una gran varietat de colors, el Hyundai i30 1.4 destaca per la seva agressiva estètica.
[enlace2]

Prova Hyundai i30 1.4

El Hyundai i30 1.4 és una opció de qualitat en el segment dels cotxes d’automòbil. Està equipat amb un motor de 1.4 litres, que proporciona potència i dinamisme a l’hora de conduir. A més, els grans seients i els sistemes de seguretat de primer nivell augmenten el nivell de confort i seguretat.

La seva conducció és suau, silenciosa i eficient, proporcionant una gran sensació de confort i seguretat. Els seus controls són fàcils d’utilitzar i donen una bona sensació de control. El seu rendiment és excel·lent, amb una acceleració ràpida i una tracció agradable.

L’interior de l’Hyundai i30 1.4 és espaiós i ben equipat. Els seients són comodíssims, oferint una gran zona d’espai de càrrega. El seu sistema d’infotainment és d’alta qualitat i ofereix una gran quantitat de funcions i aplicacions.

En resum, el Hyundai i30 1.4 és un cotxe de qualitat que ofereix una conducció còmoda i segura. És una excel·lent opció per als conductors que busquin un cotxe compacte, segur i eficient.