Select Page
Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014: el SUV de la marca Dacia

El Dacia Duster 2014 és un SUV de la marca Dacia, una marca de vehicles d’origen romanès. Està disponible amb motor diesel i benzina, i també està disponible en versions 4×4. Està dissenyat per a l’ús en carretera i també en camins de terra, cosa que el fa ideal per a la gent que viu en zones remotes i per a aquells que necessiten un vehicle robust per viatjar a llocs fora del camí.

Característiques del motor del Dacia Duster 2014

El Dacia Duster 2014 està equipat amb un motor de gasolina de 1.6 litres que proporciona una potència de 106 CV amb una velocitat màxima de 190 km/h. També està disponible en una versió de 2.0 litres amb una potència de 128 CV. Les dues versions tenen un mateix sistema d’injecció de combustible, que proporciona un rendiment eficient. El motor està dissenyat per oferir una acceleració ràpida i un baix consum de combustible.

Característiques de l’habitacle interior del Dacia Duster 2014

L’habitacle interior del Dacia Duster 2014 està dissenyat per oferir una gran comoditat. Els seients estan coberts amb materials de qualitat, i els controls estan ben situats per facilitar l’accés. Hi ha una gran quantitat d’espai darrere els seients per emmagatzemar objectes, i els seients posteriors es poden replicar per oferir més espai. També hi ha un sistema d’aire condicionat per mantenir l’habitacle fresc durant els calorosos dies d’estiu.

Característiques de la carroceria exterior del Dacia Duster 2014

La carroceria exterior del Dacia Duster 2014 està dissenyada per oferir un aspecte modern i robust. La carrosseria està fabricada amb una estructura d’alumini resistent i lleugera, que la fa ideal per a l’ús en camins de terra. Les portes són de gran amplada per facilitar l’accés als seients, i els vidres són de gran mida per oferir una excel·lent visibilitat. Els fars delanters són de gran mida per oferir una excel·lent il·luminació, mentre que els farcets posteriors estan situats molt a prop del terra per oferir una major visibilitat.
[enlace1]

Prova Dacia Duster 2014

El Dacia Duster 2014 és un SUV compacte, ideal per a persones que busquen un vehicle versàtil amb una òptima relació qualitat-preu. Està disponible en una àmplia gamma de motors i versions, des de bàsiques a més equipades.

Les seves característiques principals són la robustesa, la gran capacitat d’emmagatzematge, el disseny modern i els materials de qualitat. Els seients són còmodes i ofereixen un bon suport al cos, i l’habitacle està ben acabat, amb plàstics durs i acuradament ajustats.

El Duster disposa de la tecnologia més avançada, com el sistema d’informació i entreteniment de NissanConnect, que permet connectar dispositius mòbils i disposar d’informació permanent en línia. El motor és un 1.6 de 115 CV de potència, que proporciona una conducció molt suau i una acceleració ràpida.

En general, el Duster és un vehicle equilibrat, amb una excel·lent relació qualitat-preu. El seu disseny elegant i robust, juntament amb una bona dotació tecnològica, la converteixen en una opció molt atractiva per a persones que busquin una gran versatilitat a un preu raonable.