Select Page
Citroën C3 1.2 Vti

Citroën C3 1.2 Vti

Motor

El Citroën C3 1.2 Vti és un cotxe de motor davanter transversal de 3 cilindres de 1199cc que genera una potència de 82 CV a 5500 rpm. La seva relació de compressió és de 12.3:1, el seu diàmetre per carrera és de 71×84.8mm i el seu sistema d’alimentació és de gasolina. El motor té un sistema d’injecció multipunt que permet una combustió més eficient i un major aprofitament de la gasolina. També és equipat amb un sistema de control de la pol·lució per tal de reduir els emissions de diòxid de carboni.

Característiques

El Citroën C3 1.2 Vti té una velocitat màxima de 180km/h i una acceleració de 0 a 100km/h en 11.4 segons. El seu consum mitjà és de 5.2 litres per 100km i té una capacitat de combustible de 45 litres. El seu pes és de 1.065kg i disposa de 5 marxes. Té una distribució de tracció delantera i una relació de transmissió de 5.25:1.

Habitacle interior

L’habitacle del Citroën C3 1.2 Vti és molt espaiós i ergonòmic. La consola central disposa d’un sistema de navegació, un sistema de so de qualitat i una pantalla tàctil. El volant multifunció incorpora els comandaments del sistema de navegació i el sistema de so. Els seients són còmodes i els acabats interior són de qualitat.

Carroceria exterior

La carroceria del Citroën C3 1.2 Vti està dissenyada per oferir una òptima aerodinàmica i una conducció més silenciosa. Els farcells són de LED i els seus llums de fre són individuables segons la direcció de la maneta. Els seus para-xocs són de plàstic i la seva estructura està reforçada amb armadura de plàstic. El seu sistema d’escapament és de doble tub i el seu sistema de fusió és parcialment elèctric.
[enlace7]

Prova Citroën C3 1.2 Vti

El Citroën C3 1.2 Vti és un cotxe compacte de tres portes que destaca per la seva modernitat i versatilitat. El seu disseny exterior es destaca per les seves línies fluides i les seves proporcions equilibrades. El seu interior és ergonomi i ofereix un gran espai i una sensació de confort.

El motor 1.2 Vti ofereix una gran potència i una aceleració excel·lent. El seu sistema de suspensió ofereix una conducció còmoda i segura. El seu sistema de frens ofereix una molt bona adherència a la carretera i una alta fiabilitat.

El Citroën C3 1.2 Vti té un excel·lent rendiment en carretera. El seu motor és molt suau i ofereix una gran acceleració. El seu sistema de suspensió és còmode i segur, i el seu sistema de frens és molt fiable.

En conclusió, el Citroën C3 1.2 Vti és un cotxe compacte modern i versàtil. Ofereix una excel·lent potència, aceleració i una conducció còmoda i segura. També és molt fiable i ofereix un excel·lent rendiment en carretera. Per aquest motiu recomanem aquest cotxe per a aquells que busquin un vehicle compacte modern i versàtil.