Select Page
Audi A3 1.2 TFSI

Audi A3 1.2 TFSI: Descripció general

L’Audi A3 1.2 TFSI és un cotxe compacte de la classe premium de la marca alemanya Audi. Està dissenyat per oferir a l’usuari luxe, comoditat i un rendiment impecable. Aquest model va ser presentat per primera vegada l’any 2003 i des de llavors ha estat actualitzat amb tecnologies modernes i innovadores.

Motor

L’Audi A3 1.2 TFSI està equipat amb un motor de gasolina de 1.2 litres. Aquest motor és capaç de produir una potència de 85CV i una força de 116Nm. Aquest motor està associat a una caixa de canvis manual de 5 velocitats. El motor també està equipat amb un sistema de control de la combustió i un sistema de recuperació de la energia.

Característiques

L’Audi A3 1.2 TFSI està equipat amb una sèrie de característiques que li donen un toc de luxe a la seva conducció. Algunes de les característiques més destacades són: un sistema d’injecció directa, un sistema de control de la tracció, un sistema de control de la estabilitat, un sistema d’informació al conductor i un sistema d’àudio de sèrie.

Habitacle Interior

L’habitacle interior de l’Audi A3 1.2 TFSI està dissenyat per oferir comoditat i luxe a l’usuari. L’interior del cotxe està equipat amb una sèrie de característiques, com ara un sistema d’aire condicionat, una pantalla d’informació al conductor, un sistema de navegació, un sistema d’àudio de sèrie i una sèrie de seients ergonòmics.

Carroceria Exterior

L’exterior de l’Audi A3 1.2 TFSI està dissenyat per oferir una apariència moderna i atemporal. El cotxe està equipat amb una sèrie de característiques, com ara una cúpula de vidre fosca, farcets de llums LED, una calandra amb línies de disseny clàssiques, una sèrie de barres laterals i una sèrie de elements aerodinàmics.
[enlace6]

Prova Audi A3 1.2 TFSI

El Audi A3 1.2 TFSI és un dels models de la gamma més petits i versàtils de la marca. Està equipat amb un motor de gasolina de 1.2 litres i 120 cavalls de potència, que permet obtenir una excel·lent acceleració i una velocitat màxima de 205 km/h.

La seva conducció és molt agradable, amb una resposta suau i precisa del volant i una direcció precisa. La suspensió està bé ajustada i ofereix un bon compromís entre confort i agilitat. L’interior és modern i còmode, amb assegurança per a cinc ocupants i un bon espai de càrrega.

Les prestacions de l’Audi A3 1.2 TFSI són excel·lents. El consum de combustible és de 5,3 litres per cada 100 km per carretera i 6,1 litres per cada 100 km per ciutat. A més, els seus emissions són de només 120 g/km de CO2, cosa que el converteix en una opció molt sostenible. La seguretat també és alta, amb sis airbags i un sistema d’estabilització.

En resum, l’Audi A3 1.2 TFSI és un model versàtil, còmode i segur que ofereix una excel·lent relació entre rendiment i sostenibilitat. És una gran opció per a aquells que busquen un vehicle petit però eficient.