Select Page
Nissan Juke 2012

Nissan Juke 2012

Motor

El Nissan Juke 2012 presenta un motor dièsel de 1,5 litres d’alta pressió, que ofereix una potència màxima de 109 cv i una velocitat màxima de 180 km/h. Aquest motor està equipat amb un sistema de recirculació selectiva dels gasos d’escapament (EGR) i un sistema de control electrònic de combustible (ECU) que optimitza el rendiment i la eficiència energètica.

Es tracta d’un motor de baixa fricció i alt rendiment, que redueix els costos de manteniment i la contaminació. La seva tecnologia de combustible i el seu disseny modern permeten un consum reduït de combustible, alhora que ofereix una potència satisfactòria per a un àgil i segur moviment en carretera.

Característiques

El Nissan Juke 2012 ofereix una gran quantitat de característiques que el fan destacar entre altres vehicles de la seva categoria. El seu sistema de frens de discos de ventilació davant i de discos sòlids darrera ofereix una parada ràpida i segura en qualsevol circumstància.

El seu sistema de control d’estabilitat i tracció ofereix una conducció segura en qualsevol terreny i condició meteorològica. Aquest sistema ajusta automàticament els nivells de tracció i estabilitat, per tal de garantir una conducció estable i segura en qualsevol situació.

El Nissan Juke 2012 també ofereix un sistema de navegació avançat, que proporciona informació sobre els millors trajectes per arribar al destí indicat. A més, el sistema es connecta a través d’un Bluetooth amb el telèfon per oferir una major comoditat a l’usuari.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Nissan Juke 2012 està dissenyat per oferir comoditat als seus ocupants. Els seients estan recoberts de pell, els contrapunts són de color gris i la consola central està equipada amb una pantalla tàctil de 7 polzades.

A més, el Nissan Juke 2012 ofereix un sistema de climatització de dos zons, que permet ajustar la temperatura interior de manera individual per a cada ocupant. La consola central també ofereix un conjunt d’opcions de connectivitat, com ara: Bluetooth, GPS, Aux-in i USB.

Carrosseria exterior

El Nissan Juke 2012 destaca per la seva carrosseria esportiva. El disseny és modern i atractiu, amb línies aerodinàmiques i detalls cromats. La carrosseria està fabricada en aliatge d’alumini, que ofereix una resistència superior a la corrosió i als impactes.

La carrosseria del Nissan Juke 2012 també està equipada amb una gran selecció d’accessoris, com ara una barra porta-equipatge, un teixit de tela en el capó i un protector de paragols. Els seus fars de disseny modern i el seu teixit reflectiu ofereixen una visibilitat excel·lent en totes les condicions.
[enlace5]

Prova Nissan Juke 2012

El Nissan Juke 2012 és un vehicle de disseny modern i únic que destaca per la seva versatilitat i eficiència. Està equipat amb un motor de 1,6 litres que ofereix una potència de 117 CV i una excel·lent acceleració. Els seus sistemes de seguretat incorporats i els seus sistemes de control de dinàmica de vehicle garanteixen una conducció segura i plaent.

El Nokia Juke 2012 ofereix als conductors una àmplia gamma d’opcions d’entreteniment que inclouen un sistema de navegació integrat i una pantalla tàctil. També té incorporats sistemes d’àudio de qualitat i una connexió àudio Bluetooth. A més, els seients davanters són regulables i tenen un sistema de climatització individual.

En general, el Nissan Juke 2012 ofereix als conductors una gran quantitat de característiques a un preu raonable. El seu disseny modern i els seus sistemes de seguretat avançats fan que sigui una gran opció per a aquells que busquen un vehicle d’altes prestacions i seguretat.