Select Page
Citroën C4 Picasso 2013

Citroën C4 Picasso 2013

Motor

El Citroën C4 Picasso 2013 està equipat amb un motor dièsel de 1.6 litres amb 90 cavalls de potència màxima a 3500 rpm. Aquest motor ofereix una acceleració més ràpida i una major economia de combustible en comparació amb els motors dièsel anteriors. El motor està equipat amb un sistema d’injecció directa d’alt rendiment que optimitza les emissions, i el consum de combustible pot ser tan baix com 4,7 litres per 100 quilòmetres en carretera i 6.5 litres per 100 quilòmetres en ciutat.

Característiques

El Citroën C4 Picasso 2013 ve equipat amb una àmplia gamma de característiques, com ara un sistema d’estabilització electrònica d’alt rendiment que ajuda a mantenir la carretera estable, un sistema d’injecció directa que ofereix una millor acceleració i una major economia de combustible, una pantalla de navegació amb un GPS integrat, un sistema de so de qualitat premium amb Bluetooth i entrada USB, i una àmplia gamma de seients i control de clima.

Habitacle Interior

L’interior del Citroën C4 Picasso 2013 està dissenyat amb materials de qualitat, com ara pell de qualitat i fusta. La cabina té una disposició de seients intel·ligent amb seients retràctils que permeten una major flexibilitat i comoditat. Els seients del darrere són plegables, de manera que es poden plegar per oferir més espai de càrrega. Els seients estan equipats amb un sistema de calefacció elèctrica i un sistema de refredament per a un major confort als passatgers.

Carroceria Exterior

El Citroën C4 Picasso 2013 té una carroceria exterior moderna i elegant. Està dissenyat amb una línia aerodinàmica i unes línies d’estil esportives. La carroceria està fabricada amb materials lleugers per oferir una major resistència als impactes. La carroceria també està equipada amb llums de xenó, un sistema d’enllumenat automàtic, una càmera de visió trasera i un sistema de control de tracció.
[enlace1]

Prova Citroen C4 Picasso 2013

El Citroen C4 Picasso 2013 és una excel·lent opció per a aquells que busquin una gran experiència de conducció alhora que una gran versatilitat. El cotxe és un monovolum de 5 places, ideal per a famílies i amics.

Potencia: El C4 Picasso 2013 està equipat amb un motor HDi de 1.6 litres i 115CV. El motor és flexible i ofereix un gran rendiment a baixes velocitats.

Interior: L’interior és ampli i ben dissenyat, amb una consola central intuitiva i una gran quantitat d’espai per als passatgers. Hi ha una gran quantitat de característiques de confort, com ara seients amb regulació elèctrica, climatització automàtica i un sistema de navegació.

Exterior: El disseny exterior del C4 Picasso 2013 és modern i atractiu, amb unes grans línies aerodinàmiques que li donen un aspecte impressionant.

Seguretat: El C4 Picasso 2013 està equipat amb una sèrie de característiques de seguretat, com ara control de tracció, sistema de frenada antibloqueig, airbags del conductor i del passatger frontal i lateral.

Preu: El preu del Citroen C4 Picasso 2013 varia segons l’equipament, però el preu de l’entrada de gamma comença al voltant dels 20.000€.

En definitiva, el Citroen C4 Picasso 2013 és un gran monovolum que ofereix una gran experiència de conducció i un munt de característiques de confort i seguretat. És un bon valor pel seu preu i una excel·lent opció per a aquells que busquin un vehicle versàtil i robust.