Select Page
Volkswagen Tiguan 2016

Volkswagen Tiguan 2016

Motor

El Volkswagen Tiguan 2016 està equipat amb un motor TDI de 2.0 litres i 4 cilindres que desenvolupa una potència de 150 CV a 3.500 rpm i una força màxima de 340 Nm a 1.750 rpm. Aquest motor està acoblada a una caixa de canvis manual de 6 velocitats. Aquesta combinació ofereix una conducció suau i una resposta contundent, amb un consum mitjà de combustible de 6,3 litres per 100 kilometres i una velocitat màxima de 190 km/h.

Característiques

El Volkswagen Tiguan 2016 està equipat amb un gran nombre de característiques d’alta tecnologia, com un sistema d’àudio de sis altaveus i un sistema de navegació. Els controls de la climatització son de tipus manual. A més, també inclou un sistema de control de tracció, una pantalla tàctil de 6,5 polzades i un sistema d’estacionament amb càmeres.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Volkswagen Tiguan 2016 està fabricat amb materials de primera qualitat. Els seients són de cuir i les portes estan acabades amb un acabat cromat. El sistema de navegació i el control de tracció es troben al centre de la consola central. Els seients ofereixen un gran espai i comoditat, mentre que els seients posteriors poden reclinar-se perquè els passatgers es puguin relaxar.

Carrosseria exterior

El Volkswagen Tiguan 2016 té un disseny exterior modern i atractiu. La carrosseria està fabricada en acer i alumini, que li donen un aspecte atlètic i refinat. Les llandes són de 17 polzades i estan disponibles en una àmplia gamma de colors. Els fars es fabriquen amb tecnologia LED i són capaços de proporcionar una gran quantitat de llum a les zones més fosques. Els espejos laterals són degudament àmplis i proporcionen una gran visibilitat.
[enlace7]

Prova Volkswagen Tiguan 2016

El Volkswagen Tiguan 2016 és un dels SUV més moderns i dinàmics del mercat. El seu disseny exterior és modern i esportiu, destacant per la seva línia esculpida i les cromades. L’interior és acollidor i elegant, gràcies als materials de qualitat i els seients confortables. El cotxe està equipat amb una sèrie de tecnologies avançades, com ara un sistema de navegació incorporat o ajustaments automàtics per tal de millorar el confort de conducció.

El Tiguan presenta un motor dièsel de 2.0 litres amb un parell màxim de 340 Nm i una potència màxima de 140 CV. El cotxe ofereix una experiència de conducció agradable i segura, gràcies al sistema d’estabilització i control de tracció. També destaca per la seva eficiència energètica, amb un consum de combustible de només 5,5 litres per 100 quilòmetres.

En general, el Volkswagen Tiguan 2016 és un vehicle de qualitat i rendiment excel·lent, ideal per aquells que busquin un SUV modern i versàtil. El seu disseny modern i els sistemes d’ajustament automàtic el converteixen en la millor opció per a aquells que busquin una experiència de conducció segura i confortable.