Select Page
Ford Fiesta ST 2010

Ford Fiesta ST 2010

Motor

El Ford Fiesta ST 2010 està equipat amb un motor de 1.6 litres Duratec Ti-VCT de 4 cilindres en línia, que ofereix una potència de 118 kW (160 CV) a 6.500 rpm i una força de 204 Nm a 4.400 rpm. Aquest motor proporciona una millora significativa en la resposta i acceleració, mentre que el seu sistema d’injecció directa d’alta pressió permet una major eficiència de combustible.

Característiques

Aquest model de Ford Fiesta està equipat amb una transmissió manual de sis velocitats, sistema d’embragatge d’alt rendiment i diferencial autoblocant. A més, els seus seients esportius ofereixen un suport excel·lent per als ocupants, mentre que els seus sistemes d’estabilització de la carrosseria i els seus motors de direcció asistida elaboren les maniobres de conducció. En aquest model també s’inclouen un sistema de control de tracció, un sistema d’estabilització, un sistema d’alerta de col·lisió frontal i un sistema de control de pressió dels pneumàtics.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Ford Fiesta ST 2010 està dissenyat amb una gran atenció al detall. Els seients esportius ofereixen un suport excel·lent per als ocupants, mentre que els seus materials de qualitat superior asseguren una sensació de luxe en l’interior. Els seus contenidors i compartiments de la consola central ajuden a mantenir els objectes personals fora de la vista i a mantenir l’interior ordenat.

Carroceria exterior

La carrosseria exterior del Ford Fiesta ST 2010 demostra el seu estil únic i la seva esportivitat. El seu disseny aerodinàmic ofereix una gran resistència a l’aire, mentre que el seu aspecte contemporani ajuda a donar a aquest vehicle una presència única en la carretera. Els seus farcets davanters són LED, mentre que les seves llandes de 16 polzades aporten un toc d’esportivitat moderna.
[enlace5]

Prova Ford Fiesta ST 2010

El Ford Fiesta ST 2010 és una sorprenent experiència de conducció. El seu disseny atractiu i l’interior còmode han estat els punts forts d’aquest model. L’exterior presenta una gran varietat de colors, i el seu disseny esportiu li dóna un aspecte modern i atractiu. El motor ès potent i precís, i ofereix un gran rendiment sense comprometre el consum.

L’interior del Ford Fiesta ST 2010 és extremadament còmode. Els seients són ergonòmics i es poden ajustar per adaptar-los a qualsevol mida. Els materials de primera qualitat i els acabats finament acabats li donen un toc de luxe.

El maneig del Ford Fiesta ST 2010 és molt satisfactori. El motor ofereix una gran acceleració i un control precís de la direcció. La suspensió és suau i còmoda, i es pot ajustar per adaptar-se a les preferències de cada conductor.

En conclusió, el Ford Fiesta ST 2010 és un cotxe esportiu que ofereix una gran versatilitat i un bon rendiment. El disseny atractiu, el motor potent i el maneig precís en fan una gran opció per als amants dels cotxes esportius.