Select Page
Renault Captur 2015

Renault Captur 2015: un cotxe d’alt rendiment

El Renault Captur 2015 és un vehicle utilitari esportiu de tall compacte produït per Renault des de 2013. Està dissenyat per a cobrir el segment de cotxes d’alt rendiment, ajudant als clients a gaudir de la conducció d’una manera segura i sense esforç. Amb una àmplia varietat de característiques, el Captur 2015 és un cotxe ideal per a aquells que busquen una experiència de conducció divertida.

Motor

El Renault Captur 2015 està equipat amb un motor turbo de 1.2 litres de capacitat, que ofereix una potència màxima de 115 cavalls. La potència es transmet a les rodes posteriors mitjançant una caixa de canvis manual de sis velocitats, la qual cosa fa que el cotxe sigui molt maniobrable. El motor també està equipat amb un sistema de control d’emissions, el qual ajuda a reduir els nivells de les emissions d’òxids d’nitrogen, el que contribueix a la preservació del medi ambient.

Característiques

El Renault Captur 2015 està equipat amb una àmplia varietat de característiques avançades que garanteixen una conducció segura i còmoda. Aquestes inclouen un sistema de navegació sense fils, control de velocitat de cruïlla, sistema de seguretat anticolisió i una àmplia gamma de característiques d’entreteniment, com ara connexió Bluetooth i així successivament.

Habitacle Interior

L’habitacle interior del Renault Captur 2015 és còmode i luxós, amb seients de cuir suaus i una àmplia consola central que ofereix una gran varietat de controls i funcions. Els seients són ajustables i ofereixen un bon suport lumbar. La consola central està equipada amb una pantalla tàctil de sis polzades, un sistema de navegació GPS, un sistema de so premium i un sistema de control de temperatura.

Carrosseria exterior

La carrosseria exterior del Renault Captur 2015 és elegant i moderna, amb un disseny aerodinàmic que millora la seva eficiència energètica. La carrosseria està fabricada en aliatge d’alumini resistent, el qual és resistent a les ratllades i als cops. El Captur 2015 està disponible amb una àmplia gamma de colors, que inclouen el vermell, el blau, el negre, el gris i el blanc.
[enlace3]

Prova Renault Captur 2015

El Renault Captur 2015 és un vehicle compacte de la gamma Renault que ofereix una gran varietat d’opcions que satisfan les necessitats dels conductors. El seu disseny esportiu i modern li dóna un aspecte modern i fresc. El Captur està disponible amb un motor 1.5 dCi diesel de 90cv o un motor 1.2 TCe de 120cv.

En termes de disseny, el Captur té un aspecte atractiu. Els seus materials utilitzats són de qualitat i el seu acabat és molt elegant. La seva part posterior té una gran superfície de vidre que li dóna un aspecte modern, mentre que les llandes de 16 polzades són una bonica característica.

En termes de seguretat, el Captur ofereix una gran varietat de característiques de seguretat, com ara airbags laterals, un sistema d’alerta de fre de punta o un sistema antilliscament. El Captur també està equipat amb un sistema d’estabilitat que ofereix una major seguretat en les maniobres.

En termes de confort, el interior del Captur està molt ben acabat i ofereix una gran varietat de característiques. El seient del conductor és regulable en altura i profunditat, i és molt còmode. Els controls de la climatització són fàcils d’utilitzar i el sistema d’àudio de sèrie ofereix un so clar i nítid.

Per concloure, el Renault Captur 2015 és un vehicle compacte que ofereix una gran varietat d’opcions i característiques. El seu disseny modern i atractiu el fa perfecte per a viatges diaris, i el seu interior és còmode i ben acabat. En termes de seguretat, el Captur ofereix una gran varietat de característiques de seguretat que mantenen al conductor segur en tot moment.