Select Page
Toyota Auris 2010

Toyota Auris 2010

Motor

El Toyota Auris 2010 està equipat amb un motor de gasolina de 1.6 litros i 122 caballos de potència. Està equipat amb sistema de combustió directa, tecnologia VVT-i, una bomba de combustible de alta pressió i un sistema de refrigeració de líquid. El consum d’aquest motor és de 6,6 litres per 100 km.

Característiques

El Auris 2010 està equipat amb una sèrie de característiques que el fan molt atractiu. Està equipat amb portell traseres de doble obertura, sistema de seguretat de sis airbags, sistema d’estabilització de la velocitat, sistema de control de tracció, sistema de control de tracció, sistema de navegació, sistema de control de cruïlla, sistema de climatització automàtic i una sèrie de característiques d’entreteniment com una pantalla a color de 7 polzades, un sistema de so premium de 10 altaveus i sistema de control de veu.

Habitacle

L’habitacle del Toyota Auris 2010 està dissenyat per oferir una gran comoditat i pràctica. Està equipat amb seients de cuir, un volant multifuncional, unes portes amb sistema elèctric, un sistema d’il·luminació interior i una pantalla de 7 polzades per a la navegació.

Carroceria exterior

El Toyota Auris 2010 està equipat amb una carroceria exterior moderna i atractiva. Està equipat amb unes llandes d’aliatge de 16 polzades, una barra protectora de neu, làmpades LED, un sistema de neteja de llums, barres de teixit per a la protecció dels baguls i un sistema d’alarma anti-robo.
[enlace2]

Prova Toyota Auris 2010

El Toyota Auris 2010 és un dels cotxes més destacats del mercat. Disposa d’un disseny modern, esportiu i atractiu, amb una gran quantitat de característiques de seguretat, com ara airbags, control de tracció i estabilitat, seients i cinturons de seguretat, i un sistema d’alarma de sèrie.

El Toyota Auris 2010 també està equipat amb un motor potent de 1,8 litres que proporciona una gran potència i una àmplia gamma d’opcions de tracció que permeten al conductor una major versatilitat. Està disponible amb una variada gamma de transmissió, com ara manual, automàtica també CVT, i, com a alternativa, una transmissió híbrida.

La qualitat dels materials i la seva acabats, així com la comoditat i l’espai interior, són alts. El seient del conductor i el seient del copilot són ajustables i els seients posteriors se poden reclinar per oferir més comoditat. L’interior també inclou una àmplia gamma de característiques com Bluetooth, sistema de navegació, una pantalla tàctil i un ràdio amb CD.

El Toyota Auris 2010 és un vehicle segur, fiabilitat i versàtil que ofereix un equilibri perfecte entre rendiment i economia de combustible, així com un gran valor per als compradors.