Select Page
Ford Focus ST 2014

Ford Focus ST 2014

Motor

El Ford Focus ST 2014 està equipat amb un motor EcoBoost de 2.0 litres i 250 cavalls, amb una potència màxima de 350 Nm. Aquest motor està dissenyat per oferir una gran potència sense sacrificar l’eficiència. El motor està equipat amb un sistema d’injecció directa i tecnologia Ford EcoBoost, que redueix les vibracions i el soroll, oferint alhora menys emissions de CO2.

Característiques

El Ford Focus ST 2014 disposem de moltes característiques intel·ligents i de seguretat. Entre elles, tenim un sistema de navegació, un sistema de so de qualitat amb cinc altaveus i un subwoofer, un sistema de control de velocitat de cruïlla, un sistema de seguretat perimetral, un sistema de monitoratge de punts cecs i un sistema de control de tracció.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Ford Focus ST 2014 ofereix un gran confort per als seus ocupants. El seient del conductor està dotat d’una regulació elèctrica, mentre que els seients del darrere ofereixen un suport excel·lent. El volant està equipat amb un sistema de control de velocitat. Els seients del davanter i del darrere estan coberts amb una roba de qualitat i el sistema de climatització ofereix una temperatura agradable.

Carroceria exterior

La carroceria exterior del Ford Focus ST 2014 està dissenyada per oferir una gran resistència al vent i una gran maniobrabilitat. Les seves línies aerodinàmiques li donen un aspecte esportiu, mentre que els seus grans farcins li donen una aparència atractiva. Els seus grans passos de roda li donen una major estabilitat a l’hora de conduir. Els seus farcins de color negre li donen un to més modern i els seus llums LED li donen un aspecte més modern i atractiu.
[enlace1]

Prova Ford Focus ST 2014

El Ford Focus ST és un cotxe esportiu de gran qualitat destinat als usuaris més exigents. El seu disseny modern i atractiu fa que destaqui entre els altres cotxes de la seva classe. Està equipat amb un motor de 2.0 litres EcoBoost de 4 cilindres que ofereix una potència de 252 CV i 360 Nm de parell. El sistema de xassís controlat de la ST també ofereix una gran agilitat i una gran estabilitat en les corbes.

La maniobrabilitat és un dels punts forts del Focus ST. El seu esquema de suspensió ajustable permet una millor adaptació a les condicions de carretera i a les necessitats de l’usuari. La seva direcció d’hidràulica té un tacte molt precís que aporta una gran agilitat a l’hora de maniobrar.

L’interior del Focus ST està dissenyat per oferir un gran confort. Els seients són molt còmodes i els materials utilitzats són de gran qualitat. Les portes i les seves finestres són de vidre foscut, oferint una gran intimitat a l’interior del cotxe.

El Focus ST també està equipat amb una gran quantitat de sistemes de seguretat que inclouen airbags, control de tracció, estabilitzador d’esquena i un sistema d’estacionament.

En conclusió, el Ford Focus ST és un cotxe esportiu de gran qualitat, capaç de satisfer els usuaris més exigents. El seu disseny modern i atractiu, els seus motors potent i eficients, la seva maniobrabilitat, el seu interior còmode i els seus sistemes de seguretat fan que el Focus ST siga una excel·lent opció per als usuaris que busquen un cotxe de qualitat i rendiment.