Select Page
Peugeot 308 GT Line

El Peugeot 308 GT Line

El Peugeot 308 GT Line és una sèrie especial de l’automòbil Peugeot 308, dissenyada per a oferir als seus usuaris una conducció còmoda i segura i una gran qualitat de materials i acabat.

Motor

El Peugeot 308 GT Line està equipat amb un motor de quatre cilindres dièsel de 1.5 litres amb una potència de 125 CV i una velocitat màxima de 210 km/h. El motor està dotat de sofisticats sistemes de control d’emissions i de sistemes de seguretat, com el sistema d’estabilitat i control de tracció.

Característiques

El Peugeot 308 GT Line té una sèrie d’avantatges en comparació a altres models. Entre ells, cal destacar una gran eficiència energètica gràcies a l’ús de materials lleugers i moderns, una excel·lent capacitat de frenada, una gran seguretat activa i passiva i un gran nombre de característiques d’alta tecnologia.

Habitacle interior

L’habitacle interior del Peugeot 308 GT Line està dissenyat per oferir als usuaris un entorn còmode i segur. Els seients estan fabricats amb materials de qualitat i ofereixen una excel·lent suport als usuaris. Hi ha una gran selecció de sistemes d’infodivertiment, com una pantalla tàctil de 8 pulgades, control de veu i sistema de navegació.

Carroceria exterior

La carroceria exterior del Peugeot 308 GT Line està dissenyada per oferir als usuaris una gran sensació de seguretat i estètica. El disseny exterior és modern, amb una gran presència visual i una gran aerodinàmica. Els elements com els farcins LED, les vores cromades i l’ús de materials resistents contribueixen a donar al vehicle una imatge de qualitat i de sofisticació.
[enlace6]

Prova Peugeot 308 GT Line

El Peugeot 308 GT Line és una experiència de conducció única. El seu disseny exterior esportiu i elegant ofereix una presència destacada a la carretera. Els seus llums LED ajuden a donar-li una presència encara més atractiva.

El seu interior està dissenyat per a proporcionar una experiència de viatge còmoda i relaxada. Els seients esportius ofereixen un gran suport i els controls de l’interior estan situats de manera intuitiva. El seu volant multifuncional, amb botons de control de la pantalla tàctil, és fàcil d’utilitzar, mentre que el sistema de navegació i informació del vehicle us ajuda a arribar a la destinació desitjada.

El motor del Peugeot 308 GT Line està equipat amb una tracció posterior i una potència de 136 CV, per oferir als conductors una conducció dinàmica i divertida. Els seus sistemes de seguretat actiu, com ara l’assistent de manteniment de carril i el sistema d’alerta de col·lisió múltiple, us ajuden a mantenir la seguretat de la carretera.

En conclusió, el Peugeot 308 GT Line és un vehicle esportiu i elegant, amb una gran potència, disseny interior confortable i sistemes de seguretat avançats. És una excel·lent opció per als conductors que busquen una experiència de conducció única.