Select Page
Opel Astra 2010

Opel Astra 2010: El teu cotxe perfecte

L’Opel Astra 2010 és un cotxe compacte de 5 portes dissenyat per a donar-li una sensació d’elegancia i estil. Amb una impressionant varietat de motors, equipaments i acabats, l’Astra ofereix una experiència de conducció única. Els seus motors són els millors del mercat i els seus interiors estan dissenyats amb cura per a oferir-li tot el que necessiteu.

Motor

L’Astra ofereix una àmplia gamma de motors, des dels més bàsics fins als més avançats. La gamma inclou motors de gasolina i dièsel, amb potències des de 75 fins a 140 cavalls. L’Astra també ofereix una sèrie d’opcions de caixa de canvis, com una caixa manual de 5 velocitats, una caixa automàtica de 6 velocitats i una caixa de canvis automàtica de 8 velocitats. Els motors dièsel també inclouen opcions de caixa de canvis manual de 6 velocitats i caixa de canvis automàtica de 8 velocitats. Els motors són reforçats amb un sistema d’injecció directa per a millorar les prestacions.

Característiques

L’Astra ofereix una gran quantitat de característiques, des dels sistemes d’entreteniment fins als sistemes de seguretat avançats. Els sistemes d’entreteniment inclouen l’equip de so premium Bose, el sistema d’informació i entreteniment IntelliLink i una pantalla tàctil de 8 polzades. Els sistemes de seguretat inclouen control de velocitat adaptatiu, sensor de punt cec, control de tracció i monitoratge de pressió dels pneumàtics. A més, el cotxe també ofereix opcions d’assegurança com l’Airbag de conductor i acompanyant, els seients davanters i posteriors amb airbag i l’Airbag de muntanya.

Interior

L’interior de l’Astra està dissenyat amb cura per a oferir-li una experiència de conducció còmoda. Els seients estan coberts amb pell sintètica de qualitat, i els interiors estan decorats amb materials de primera classe. L’habitacle ofereix una gran varietat d’ajustos, com control de la temperatura, seients calefactats, volant ajustable i un sistema de navegació avançat. Els materials utilitzats en l’habitacle són de primera qualitat, i els sistemes d’entreteniment són de la més alta tecnologia.

Exterior

L’exterior de l’Astra és una combinació de modernitat i estil. El cotxe té un disseny aerodinàmic per a millorar les prestacions i la seva imatge esportiva. Les línies de l’exterior són suaus i elegants, i el seu disseny fa que el cotxe es destaque entre la resta. L’Astra està disponible amb una àmplia gamma de colors, des de blanc fins al vermell. Els seus farcets són de LEDs i els seus vidres són de vidre foscut.

L’Opel Astra 2010 és un cotxe excel·lent per als amants del estil i de la modernitat. Amb una àmplia gamma de motors i equipaments, l’Astra us oferirà una experiència de conducció única. I amb els seus interiors i exteriors de primera qualitat, el cotxe es mantindrà com el vostre company ideal durant anys.

[enlace4]

Prova Opel Astra 2010

Opel Astra 2010 és un cotxe ideal per a aquells qui busquen un vehicle modern, segur i eficient. La seva àmplia gamma d’equipaments, disseny atractiu i característiques de seguretat avançades el converteixen en una opció sòlida per als compradors.

El disseny exterior de l’Astra 2010 és modern, elegant i atractiu. La seva carrosseria està fabricada amb materials de qualitat, donant-li una sensació sòlida i resistent. El seu disseny aerodinàmic i els seus farcins LED afegeixen un toc d’estil al seu aspecte.

L’habitacle de l’Astra també és modern i ben equipat. Les seves seients són còmodes i ofereixen un bon suport. També està equipat amb un sistema d’infotainment avançat, amb una pantalla tàctil sense fils i una varietat d’altres funcions.

En quant a seguretat, l’Astra 2010 ofereix una gran quantitat d’equipaments de seguretat avançats, com l’assistent d’emergència de frenada, l’assistent de manteniment de carril, l’assistent de creuer i els sensors de distància de parada.

En conjunt, l’Opel Astra 2010 és un cotxe modern i segur, amb un disseny modern, disseny aerodinàmic i una gran quantitat d’equipaments de seguretat avançats. És una opció sòlida per als compradors.