Select Page
Renault Clio 2015

Descripció general del Renault Clio 2015

El Renault Clio 2015 és un vehicle de tall compacte, ideal per a famílies i persones que vulguin moure’s amb comoditat i estil. És un dels models més coneguts de Renault, i des de la seva primera edició el 1991, s’ha remodelat i millorat fins a convertir-se en un dels cotxes més demandats del seu segment.

Motor

El Renault Clio 2015 està equipat amb un sistema de motor de 4 cilindres en línia, que ofereix una potència màxima de 90 CV a 5.500 rpm i una potència màxima de 100 CV a 5.000 rpm. El motor està equipat amb un sistema d’injecció directa, que millora la seva eficiència energètica i disminueix les emissions.

Característiques

El Renault Clio 2015 està equipat amb una sèrie de característiques úniques que el converteixen en un vehicle versàtil i segur de conduir. Aquestes característiques inclouen control de tracció, control de estabilitat, airbags frontals i laterals, sistema d’informació i connectivitat, sistema de navegació, control de pressió dels pneumàtics, sistema de bloqueig centralitzat, sistema audio i una àmplia gamma d’accessoris.

Habitacle interior

L’interior del Renault Clio 2015 està dissenyat amb materials de qualitat i ofereix una gran quantitat d’espai i comoditat. Els seients estan dissenyats per proporcionar una gran comoditat i són molt suaus al tacte. Els materials de l’habitacle són moderns, amb una sensació moderna i d’alta qualitat. El volant està dissenyat per oferir una bona ergonomia a l’hora de conduir.

Carrosseria exterior

El disseny exterior del Renault Clio 2015 és modern i atractiu, amb línies dinàmiques i una silueta aerodinàmica. Els materials utilitzats a l’exterior són resistents als elements i són de molt bona qualitat. Els seus farcets són grans i ofereixen una bona visibilitat, mentre que el seu teixit és resistent a les ratllades i s’ha dissenyat per resistir als elements. Els seus retrovisors ofereixen una gran visibilitat i estan dissenyats per resistir els cops.
[enlace2]

Prova Renault Clio 2015

El Renault Clio 2015 és un cotxe molt versàtil i amb una excel·lent relació qualitat-preu. El disseny modern i atractiu del Clio, juntament amb les noves tecnologies i avantatges que ofereix, el converteixen en una opció ideal per als compradors que busquen un vehicle pràctic i amb estil.

La seva àmplia gama de motors inclou els més moderns sistemes de propulsió, com ara el motor turbo dièsel amb una potència de 90 CV, per oferir una experiència de conducció còmoda i sense esforç. El nou sistema de frenada d’emergència també ofereix una major seguretat als conductors, especialment als qui viatgen amb nens a bord.

L’interior és modern i ofereix una gran varietat de característiques i opcions. El Clio compta amb un sistema d’infotainment amb pantalla tàctil de 7 polzades, compatible amb Android i Apple CarPlay, que permet connectar el telèfon intel·ligent i accedir a les aplicacions del telèfon des del seient del conductor.

El Renault Clio 2015 també ofereix una excel·lent seguretat, gràcies a la seva tecnologia de seguretat avançada i els seus sistemes d’alerta d’impacte lateral, així com els seients davanters i posteriors amb pretensors d’impacte.

En definitiva, el Renault Clio 2015 és un vehicle pràctic, còmode, segur i modern, amb un preu assequible. És una gran opció per als conductors joves que busquen estil i tecnologia al mateix temps.