Select Page
Nissan Qashqai 2014

Nissan Qashqai 2014: una èpica còpia de l’original

El Nissan Qashqai és un SUV compacte de la marca japonesa Nissan. Llançat al mercat el 2006, actualment és un dels vehicles més venuts a Europa. El 2014 va ser un any clau per al Qashqai, ja que va ser llançat el seu tercer model, una nova generació més moderna i segura.

Motor

El Nissan Qashqai 2014 està equipat amb un motor a gasolina de 1,2 litres i 115 cavalls, amb una velocitat màxima de 200 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h en 10,4 segons. També està disponible un motor dièsel de 1,6 litres i 130 cavalls amb una velocitat màxima de 180 km/h.

Característiques

El Nissan Qashqai 2014 disposa d’una gran varietat de característiques, com ara un sistema de navegació, un sistema d’àudio i una càmera de visió trasera. També està equipat amb sistemes d’assistència de carretera, com ara control de estabilitat, control de tracció, assistència a la frenada i sistemes d’informació i entreteniment.

Interior i exterior

L’interior del Nissan Qashqai 2014 es caracteritza pel seu disseny modern i elegant. Està equipat amb una consola central amb una pantalla tàctil, que permet als usuaris controlar les funcions de l’interior, com ara la climatització, el sistema d’àudio i el navegador. També s’inclouen seients confortables i un volant multifunció.

L’exterior del Nissan Qashqai 2014 és igualment modern i atractiu. Està equipat amb un sistema de control de la pressió dels pneumàtics, una carena esportiva a l’avant, una caiguda de teulada a l’arrière i una línia de cintura alta. Els usuaris tenen l’opció d’escollir entre una gran varietat de colors.

En conclusió, el Nissan Qashqai 2014 és un SUV compacte de gran qualitat, amb un motor potent, un interior modern i còmode i una carroceria atractiva. És una còpia èpica de l’original, amb característiques i tecnologies de primera qualitat.
[enlace1]

Prova Nissan Qashqai 2014

El Nissan Qashqai 2014 és un SUV de mitjana grandària que destaca per la seva qualitat de construcció, el seu disseny modern i el seu rendiment.

L’exterior del Nissan Qashqai 2014 presenta línies modernes i destaca el seu disseny aerodinàmic. El seu aspecte és agressiu i és un dels seus punts forts. La seva major innovació és el seu sistema de tracció intel·ligent, que ajuda a una millor adherència en situacions de baix adherència.

La cabina del Qashqai 2014 ofereix un gran confort i una qualitat de construcció excel·lent. Els materials són de molt bona qualitat i el disseny de l’interior és modern i elegant. Els seients del Qashqai són molt còmodes i ofereixen un gran suport.

El Nissan Qashqai 2014 és equipat amb un motor de 2,0 litres que proporciona una potència de 161CV. Aquest motor està molt ben equilibrat i ofereix un rendiment excel·lent. L’ajust de sospensió de sèrie és adequat i ofereix un bon equilibri entre confort i agilitat.

En general, el Nissan Qashqai 2014 és un SUV de mitjana grandària còmode i amb un gran rendiment. El seu disseny modern, els seus materials de qualitat i el seu sistema de tracció intel·ligent el converteixen en una opció atractiva per als compradors que busquen una gran versatilitat.