Select Page
Volkswagen Polo 2011

Volkswagen Polo 2011

Motor

El Volkswagen Polo 2011 disposa d’una gamma de motors potent i eficients, que van des dels 1.2 TSI de 75 i 105 CV de potència, fins als 1.6 TDI de 90 i 105 CV. Tots aquests motors tenen un consum reduït i una gran potència, així com un baix nivell de emissions de CO2.

A més, el Polo 2011 disposa d’una sèrie de característiques tecnològiques innovadores, com la tecnologia BlueMotion, que permet una reducció del consum de combustible en un 15%.

Característiques

El Volkswagen Polo 2011 està disponible en una sèrie de versions, des de la bàsica al més equipat. Aquesta versió ofereix una sèrie de característiques, com ara els seients de cuir, el sistema de navegació, el sistema de so i la connexió Bluetooth, entre d’altres.

A més, la versió Sport ofereix una sèrie de característiques addicionals, com ara les suspensions esportives, les jantes de l’esport, els seients esportius, el control de tracció i el sistema de frenada ABS, entre d’altres.

Habitacle interior

L’interior de la versió 2011 del Volkswagen Polo és modern, còmode i espaiós. Els seients són molt còmodes, i la consola central té un disseny elegant i modern.

A més, l’habitacle està equipat amb una sèrie de característiques, com ara el climatitzador, els controls al volant, el sistema de navegació, el sistema de so i la connexió Bluetooth.

Carroceria exterior

El Volkswagen Polo 2011 té un disseny modern, atractiu i aerodinàmic. Els seus elements exteriors són moderns, com ara els farcets, els para-xocs, els retrovisors i els sostres.

A més, el Polo 2011 està equipat amb una sèrie de característiques addicionals, com els parabrises acústics, els farcets de xenòn, els sostres panoràmics i les jantes de l’esport.

En conclusió, el Volkswagen Polo 2011 és un cotxe modern, còmode i espaiós, amb una gamma de motors eficients i un disseny modern i atractiu. Ofereix una sèrie de característiques, tant interiors com exteriors, que fan que sigui un cotxe ideal tant per a la ciutat com per a les carreteres.
[enlace7]

Prova Volkswagen Polo 2011

El Volkswagen Polo 2011 és un automòbil compacte i versàtil, ideal per a la conducció en ciutats o per a viatges curts. El seu disseny modern i esportiu fa que sigui una elecció atractiva per als conductors.

El Polo 2011 està equipat amb un motor dièsel de 1,2 litres que ofereix finament una potència de 75 cavalls, així com una velocitat màxima de 190 km/h. S’ha dissenyat per a oferir una gran eficiència en el consum de combustible, amb una mitjana d’aproximadament 4,4 litres per 100km.

La direcció del Polo 2011 és molt precisa i sensible, el que li permet al conductor fer maniobres suaus en carreteres estretes. Les suspensions són còmodes i dóna una gran estabilitat, independentment de les condicions de la carretera.

L’interior del Polo 2011 està ben equipat amb una gran quantitat de comoditats, com un sistema de navegació integrat, sistema de climatització, seients calefactables i volant multifunció.

En conclusió, el Volkswagen Polo 2011 és un automòbil compacte, còmode i segur que ofereix als conductors una gran versatilitat i un disseny modern. El seu motor dièsel eficient i les seves comoditats completen la seva oferta, fent del Polo 2011 una opció ideal per als amants dels automòbils.