Select Page
Volkswagen Golf 2012

Volkswagen Golf 2012

Motor

El Volkswagen Golf 2012 està equipat amb un motor dièsel de 16 ventiladors de 2.0 litres que desenvolupa una potència de 140cv a 4.200 rpm i una força de 320Nm a 1.750 rpm. Aquest motor està equipat amb un sistema Start-Stop que li permet apagar el motor quan s’atura el vehicle i encendre el motor automàticament quan el conductor l’accelera.

Característiques

El Volkswagen Golf 2012 està equipat amb una sèrie de característiques que el converteixen en un vehicle còmode i segur. Aquest model està equipat amb sistemes com ara una suspensió ajustable electrònicament, una direcció assistida, una tracció integral, un sistema de control de tracció i estabilitat ESP, un sistema d’informació del conductor i un sistema de navegació.

Habitacle interior

L’interior del Volkswagen Golf 2012 està ben acabat amb materials de qualitat i disposa d’una gran quantitat de característiques que fan que el viatge sigui més còmode i segur. Algunes de les característiques de l’habitacle interior són el seient del conductor amb ajustaments elèctrics, un seient de passatger amb ajustaments manual, una consola central amb pantalla tàctil, una climatització automàtica, un sistema de navegació i un sistema de so de qualitat.

Carroceria exterior

L’exterior del Volkswagen Golf 2012 està dissenyat per ser el seu millor atractiu. Aquest model està equipat amb una carrosseria aerodinàmica i moderna, una caixa d’esports de 5 portes i una línia de cintura ascendent. L’exterior del Volkswagen Golf 2012 està equipat amb una sèrie de característiques com ara una àmplia gamma de llums, una reixa frontal àmplia, una lluna posterior fosca i una sèrie de detalls cromats.
[enlace5]

Prova Volkswagen Golf 2012

El Volkswagen Golf 2012 és un dels cotxes més versàtils del mercat. La seva versatilitat es reflecteix en la seva estètica moderna, els seus motors eficients i els seus nombrosos accessoris.

L’exterior del Volkswagen Golf 2012 destaca per la seva silueta aerodinàmica, que li dona un aspecte modern i elegant. Els seus farcets LED ofereixen una il·luminació excel·lent i la seva part posterior està dissenyada amb un estil esportiu per donar-li una presència destacada.

El Volkswagen Golf 2012 també ofereix una gran eficiència energètica gràcies als seus motors de gasolina i dièsel de baix consum. El motor TDI de 2.0 litres és el més eficient i ofereix fins a un 58% d’estalvi de combustible. Aquest motor també ofereix una gran potència i acceleració, així com una experiència de conducció agradable.

Una altra característica destacable del Volkswagen Golf 2012 és la gran quantitat d’accessoris disponibles. Des del sistema d’àudio de primera qualitat fins a l’opció de seients de cuir, podeu personalitzar el vostre cotxe segons les vostres necessitats.

En conclusió, el Volkswagen Golf 2012 és un cotxe versàtil i modern que ofereix una gran eficiència energètica i una àmplia gamma d’accessoris per personalitzar-lo. El seu disseny aerodinàmic i els seus motors eficients el converteixen en una bona opció per als que busquen un cotxe modern, versàtil i econòmic.