Select Page
Seat Ibiza 2012

Seat Ibiza 2012: Un Cotxe Compacte i Econòmic

El Seat Ibiza 2012 és un cotxe compacte i econòmic de gama mitjana de la marca Seat. Aquest cotxe està dissenyat per oferir-li al conductor una experiència de conducció còmoda i segura. Els seus motors són eficients i ajuden a reduir els costos de combustible.

Motor

El Seat Ibiza 2012 està equipat amb un motor de 3 cilindres de 1,2 litres que desenvolupa una potència màxima de 75 CV. Aquest motor és capaç d’accelerar el cotxe de 0 a 100 km/h en 11,5 segons i té una velocitat màxima de 170 km/h. El motor està equipat amb un sistema de gestió d’emissions que treballa per reduir les emissions de CO2.

Característiques

El Seat Ibiza 2012 està equipat amb moltes característiques avançades. Els seus sistemes d’assistència al conductor inclouen un control de tracció i estabilitat, assistència a la frenada d’emergència, control de creuer adaptatiu i programació de velocitat. El seu sistema d’infotainment està equipat amb una pantalla tàctil de 5,8 polzades i un sistema d’àudio de 8 altaveus.

Habitacle Interior

L’interior de l’Ibiza 2012 està dissenyat per proporcionar al conductor i als passatgers una gran comoditat. Els seients són còmodes i suaus, i estan dissenyats per oferir una gran suport als passatgers durant les llargues jornades de conducció. Els seients també són ajustables i estan dissenyats per proporcionar un gran suport als esquena i les cames. Els seients posteriors són capaços de rebatre per proporcionar més espai d’emmagatzematge. Els seients també estan equipats amb calefacció per mantenir als passatgers còmodes durant les dies de fred.

Carroceria Exterior

L’exterior de l’Ibiza 2012 està dissenyat per oferir un aspecte modern i atractiu. La carrosseria està equipada amb una gran quantitat de característiques de disseny, com una part posterior més arrodonida, una part frontal més plana i uns farcets més grans per proporcionar una major visibilitat. Els seus llums LED permeten als conductors veure el terreny amb més claredat i els seus rètols són dissenyats per proporcionar una major protecció als passatgers.
[enlace4]

Prova Seat Ibiza 2012

El Seat Ibiza 2012 és un model de cotxe que destaca per la seva versatilitat i per la seva gran oferta d’equipament. És un cotxe molt segur, amb un disseny modern i atractiu, que es caracteritza per la seva agilitat i resistència als impactes.

El motor del Seat Ibiza 2012 és un motor de quatre cilindres de 1.2 litres, que ofereix una potència de 75CV, una acceleració de 0 a 100 km/h en 11,3 segons i una velocitat màxima de 185 km/h. La transmissió és manual de cinc velocitats, i també està disponible una transmissió automàtica de sis velocitats.

La suspensió del Seat Ibiza 2012 és independent a les quatre rodes, amb barres estabilitzadores davant i darrere, i amortidors hidràulics regulables. Els seus frens de disc davanters i tambors posteriors proporcionen una parada ràpida i segura.

El Seat Ibiza 2012 també ofereix una gran varietat d’equipaments, com ara l’ordinador de viatge, els seients davanters ajustables, el sistema d’àudio CD/MP3 amb sis altaveus, els retrovisors elèctrics, els farrers de nínxol i els controls de velocitat de cruïlla.

En conclusió, el Seat Ibiza 2012 és un cotxe versàtil, segur i modern, amb una gran oferta d’equipament, un motor potent i una transmissió eficient. És una opció excel·lent per a aquells que busquin un cotxe de qualitat a un preu assequible.