Select Page
Renault Clio 1.0 Tce de 2020

Motor

El Renault Clio 1.0 TCE de 2020 està equipat amb un motor de gasolina de 3 cilindres de 999 cc i una potència màxima de 90 CV a 5.500 rpm. Aquest motor està dotat de 4 vàlvules per cilindre i un sistema d’injecció multipoint. Aquest motor ofereix una acceleració d’0 a 100 km/h en 10,9 segons i una velocitat màxima de 190 km/h. A més, disposa d’una bomba d’alimentació d’alt rendiment, un filtre de partícules i un sistema d’escape de baixa resistència.

Característiques

El Renault Clio 1.0 TCE de 2020 és una berlina de 5 portes amb una longitud de 4,06 m i una amplada de 1,77 m. Està equipat amb un sistema de suspensió independient i un diferencial de deslizament limitat. El Clio 1.0 TCE també està equipat amb un sistema d’estabilització electrònica, un control de velocitat de cruïlla i un sistema de control de tracció.

Habitacle interior

L’interior de l’habitacle del Renault Clio 1.0 TCE de 2020 està equipat amb un volant multifunció, una consola central i un sistema d’infotainment de 7 polzades. El Clio 1.0 TCE també està equipat amb un seient de conducció ajustable, un seient del copilot i els seients posteriors abatibles. A més, està equipat amb una climatització automàtica, un sistema de navegació i un sistema de connectivitat Bluetooth.

Carrosseria exterior

La carrosseria exterior del Renault Clio 1.0 TCE de 2020 està equipada amb una tanca de seguretat, una caiguda de llums i una línia de cintura pronunciada. Està equipat amb una versió de llums LED que millora la visibilitat i la seguretat. A més, està equipat amb un sistema d’enllumenat automàtic, una calandra cromada i una calaix de sostre.
[enlace1]

Prova Renault Clio 1.0 Tce de 2020

El Renault Clio 1.0 Tce de 2020 és un automòbil modern, econòmic i versàtil. La seva àmplia gamma de característiques i els seus últims avanços tecnològics l’han convertit en una elecció ideal per a aquells que busquen una experiència de conducció òptima.

El Renault Clio 1.0 Tce té una potència de 99 cavalls, un motor de 1.0-litre turboalimentat i una transmissió automàtica. Ofereix una acceleració notable i una velocitat màxima de 181 km/h. El seu interior està ben acabat i els seients són còmodes i de qualitat. L’equipament d’alta tecnologia inclou un sistema d’infotainment amb pantalla tàctil, sistema de navegació i connexió Bluetooth.

El Clio 1.0 Tce és un vehicle segur, equipat amb sistemes d’informació i seguretat avançats, com ara frenada d’emergència autònoma, control de tracció i estabilitat, sensor de llums i pluja, cinturons de seguretat pretensats i sistema de monitorització de la pressió dels pneumàtics.

En conclusió, el Renault Clio 1.0 Tce de 2020 és un excel·lent automòbil, amb una gran relació qualitat-preu i una àmplia gamma de característiques i equipaments. És un vehicle ideal per a aquells que busquen una conducció òptima i una seguretat al capdavant.